Autor segons l'article: Vibol Sok; Alex Fragoso
Departament: Enginyeria Química
Autor/s de la URV: Fragoso Sierra, Alex
Àrees temàtiques: Medicine (miscellaneous) Interdisciplinar Farmacia Ciências biológicas iii Ciências biológicas ii Ciências biológicas i Ciências ambientais Ciências agrárias i Ciência de alimentos Biotecnología Biotechnology & applied microbiology Biotechnology Biodiversidade Biochemistry & molecular biology Biochemistry Biochemical research methods
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: alex.fragoso@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-4839-6094
Data d'alta del registre: 2024-09-07
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Enllaç font original: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10826068.2017.1405025?journalCode=lpbb20
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Referència a l'article segons font original: Preparative Biochemistry & Biotechnology. 48 (2): 136-143
Referència de l'ítem segons les normes APA: Vibol Sok; Alex Fragoso (2018). Preparation and characterization of alkaline phosphatase, horseradish peroxidase, and glucose oxidase conjugates with carboxylated carbon nano-onions. Preparative Biochemistry & Biotechnology, 48(2), 136-143. DOI: 10.1080/10826068.2017.1405025
DOI de l'article: 10.1080/10826068.2017.1405025
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2018
Tipus de publicació: Journal Publications