Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Consumo de carne roja y derivados cárnicos y mayor riesgo de síndrome metabólico

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:5608906
    Autors:
    Babio NSorli MBulló MBasora JIbarrola-Jurado NFernández-Ballart JMartínez-González MSerra-Majem LGonzález-Pérez RSalas-Salvadó J
  • Altres:

    Autor segons l'article: Babio N; Sorli M; Bulló M; Basora J; Ibarrola-Jurado N; Fernández-Ballart J; Martínez-González M; Serra-Majem L; González-Pérez R; Salas-Salvadó J
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: Babio Sánchez, Nancy Elvira / Basora Gallisa, Josep / Bulló Bonet, Mònica / Fernández Ballart, Joan Domènech / IBARROLA JURADO, NURIA / Salas Salvadó, Jorge
    Paraules clau: @infoAeu @residentesaeu @uroweb Etiqueta «#» Hashtag
    Àrees temàtiques: Science and technology studies Nutrition and dietetics Nutrition & dietetics Nutrição Food science Farmacia Educação física Ciencias sociales
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    ISSN: 21731292
    Adreça de correu electrònic de l'autor: josep.basora@urv.cat nancy.babio@urv.cat jordi.salas@urv.cat josep.basora@urv.cat monica.bullo@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0003-3527-5277 0000-0003-2700-7459 0000-0002-0218-7046
    Data d'alta del registre: 2023-04-15
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S217312921170028X
    Referència a l'article segons font original: Revista Española De Nutricion Humana Y Dietetica. 15 (3): 96-97
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Babio N; Sorli M; Bulló M; Basora J; Ibarrola-Jurado N; Fernández-Ballart J; Martínez-González M; Serra-Majem L; González-Pérez R; Salas-Salvadó J (2011). Consumo de carne roja y derivados cárnicos y mayor riesgo de síndrome metabólico. Revista Española De Nutricion Humana Y Dietetica, 15(3), 96-97. DOI: 10.1016/S2173-1292(11)70028-X
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    DOI de l'article: 10.1016/S2173-1292(11)70028-X
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2011
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Food Science,Nutrition & Dietetics,Nutrition and Dietetics
    Science and technology studies
    Nutrition and dietetics
    Nutrition & dietetics
    Nutrição
    Food science
    Farmacia
    Educação física
    Ciencias sociales
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar