Autor segons l'article: de Bruijn, Johannes; Valdebenito, Ana; Loyola, Cristina; Serra, Ignacio; Salazar, Fernando; Lopez, Francisco;
Departament: Enginyeria Química
Autor/s de la URV: López Bonillo, Francisco
Paraules clau: Vitis vinifera Trisacryl Fining Chile Adsorption
Àrees temàtiques: Zootecnia / recursos pesqueiros Química Nutrição Interdisciplinar Engenharias iii Engenharias i Ciências ambientais Ciências agrárias i Biotecnología Biodiversidade Animal science and zoology Agronomy and crop science Agronomy Agriculture, multidisciplinary
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 0718-5820
Adreça de correu electrònic de l'autor: francisco.lopez@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0001-5280-8018
Data d'alta del registre: 2023-02-22
Volum de revista: 69
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referència a l'article segons font original: Chilean Journal Of Agricultural Research. 69 (1): 54-59
Referència de l'ítem segons les normes APA: de Bruijn, Johannes; Valdebenito, Ana; Loyola, Cristina; Serra, Ignacio; Salazar, Fernando; Lopez, Francisco; (2009). CONTINUOUS STABILIZATION OF CHARDONNAY WITH ION-EXCHANGE RESIN: INFLUENCE ON PROTEIN AND PHENOLIC PROFILES OF WINE. Chilean Journal Of Agricultural Research, 69(1), 54-59
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2009
Tipus de publicació: Journal Publications