Autor segons l'article: Riu J; Giussani B
Departament: Química Analítica i Química Orgànica
Autor/s de la URV: Riu Rusell, Jordi
Codi de projecte: CTQ2016-77128-R
Paraules clau: Voltamperometric Ultrasensitive detection Salmonella-typhimurium detection Rolling circle amplification Reduced graphene oxide Printed carbon electrode Pathogen Label-free detection Impedimetric Gold nanoparticles Food analysis Field-effect-transistor Electrochemistry Capacitive biosensor Biosensor Bacteria Aptasensor Amperometric
Resum: © 2020 Elsevier B.V. Biosensors for the detection of pathogenic bacteria in food are a promising alternative to conventional methods of analysis. This review focuses on the electrochemical biosensors reported in recent years for use with food samples. It highlights the performance parameters of these sensors, and provides a critical discussion of current and future trends, including future commercialization.
Àrees temàtiques: Spectroscopy Química Medicina ii Interdisciplinar Farmacia Environmental chemistry Engenharias iv Engenharias iii Engenharias ii Ciências biológicas ii Ciências biológicas i Ciências ambientais Ciências agrárias i Ciência de alimentos Chemistry, analytical Biotecnología Astronomia / física Analytical chemistry
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 01659936
Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.riu@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0001-5823-9223
Data d'alta del registre: 2023-02-19
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Enllaç font original: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0165993620300923
Programa de finançament: Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad (Agencia Estatal de Investigación - Ministerio de Economía, Industria y Competitividad)
Referència a l'article segons font original: Trac-Trends In Analytical Chemistry. 126 (115863):
Referència de l'ítem segons les normes APA: Riu J; Giussani B (2020). Electrochemical biosensors for the detection of pathogenic bacteria in food. Trac-Trends In Analytical Chemistry, 126(115863), -. DOI: 10.1016/j.trac.2020.115863
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Acrònim: HOMESENS
DOI de l'article: 10.1016/j.trac.2020.115863
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2020
Acció del programa de finançament: Proyecto de I+D
Tipus de publicació: Journal Publications