Autor segons l'article: Jordi Salas Salvadó
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Salas Salvadó, Jorge
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.salas@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-2700-7459
Data d'alta del registre: 2024-03-23
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://www.raco.cat/index.php/RevistaRAMC/article/view/301791
Referència a l'article segons font original: Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya. 30 (3): 109-113
Referència de l'ítem segons les normes APA: Jordi Salas Salvadó (2015). Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.. Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya, 30(3), 109-113
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2015
Tipus de publicació: Journal Publications