Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:6488596
    Autors:
    Jordi Salas Salvadó
  • Altres:

    Autor segons l'article: Jordi Salas Salvadó
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: Salas Salvadó, Jorge
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.salas@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0003-2700-7459
    Data d'alta del registre: 2024-03-23
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://www.raco.cat/index.php/RevistaRAMC/article/view/301791
    Referència a l'article segons font original: Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya. 30 (3): 109-113
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Jordi Salas Salvadó (2015). Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.. Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya, 30(3), 109-113
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2015
    Tipus de publicació: Journal Publications