Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Alteracions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.

  • Datos identificativos

    Identificador: imarina:6488596
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/imarina6488596
  • Autores:

    Jordi Salas Salvadó
  • Otros:

    Autor según el artículo: Jordi Salas Salvadó
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/es de la URV: Salas Salvadó, Jorge
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Direcció de correo del autor: jordi.salas@urv.cat
    Identificador del autor: 0000-0003-2700-7459
    Fecha de alta del registro: 2023-09-30
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enlace a la fuente original: https://www.raco.cat/index.php/RevistaRAMC/article/view/301791
    URL Documento de licencia: http://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referencia al articulo segun fuente origial: 30 (3): 109-113
    Referencia de l'ítem segons les normes APA: Jordi Salas Salvadó (2015). Alteracions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.. Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya, 30(3), 109-113
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili
    Año de publicación de la revista: 2015
    Tipo de publicación: Journal Publications