Author, as appears in the article.: Jordi Salas Salvadó
Department: Bioquímica i Biotecnologia
URV's Author/s: Salas Salvadó, Jorge
licence for use: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Author's mail: jordi.salas@urv.cat
Author identifier: 0000-0003-2700-7459
Record's date: 2024-03-23
Papper version: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Link to the original source: https://www.raco.cat/index.php/RevistaRAMC/article/view/301791
Papper original source: Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya. 30 (3): 109-113
APA: Jordi Salas Salvadó (2015). Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.. Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya, 30(3), 109-113
Licence document URL: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entity: Universitat Rovira i Virgili
Journal publication year: 2015
Publication Type: Journal Publications