Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.

  • Identification data

    Identifier: imarina:6488596
  • Authors:

    Jordi Salas Salvadó
  • Others:

    Author, as appears in the article.: Jordi Salas Salvadó
    Department: Bioquímica i Biotecnologia
    URV's Author/s: Salas Salvadó, Jorge
    licence for use: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Author's mail: jordi.salas@urv.cat
    Author identifier: 0000-0003-2700-7459
    Record's date: 2024-03-23
    Papper version: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Link to the original source: https://www.raco.cat/index.php/RevistaRAMC/article/view/301791
    Licence document URL: http://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Papper original source: Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya. 30 (3): 109-113
    APA: Jordi Salas Salvadó (2015). Al·legacions relacionades amb els aliments funcionals en l’àrea cardiovascular.. Revista De La Reial Acadèmia De Medicina De Catalunya, 30(3), 109-113
    Entity: Universitat Rovira i Virgili
    Journal publication year: 2015
    Publication Type: Journal Publications