Autor segons l'article: Lluís Arola
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Arola Ferrer, Luis Maria
Resum: Està ben establert que una correcta alimentació és determinant per mantenir un bon estat de salut. Una dieta suficient, completa i equilibrada és bàsica per disposar de tots els nutrients energètics i plàstics necessaris per mantenir l’equilibri homeostàtic. La manca de nutrients genera estats de desnutrició que, malauradament encara són molt freqüents a la nostra societat i que també en masses ocasions acaba amb la mort de les persones, molt sovint infants.
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 1699-5465
Adreça de correu electrònic de l'autor: lluis.arola@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-2767-1974
Data d'alta del registre: 2023-11-18
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://ruralcat.gencat.cat/article-tecnic/-/journal_content/2002/20181/8094899/salut-i-alimentacio-els-components-bioactius-o-no-nutrients
Referència a l'article segons font original: Dossier Tècnic. (100 (Gener)): 46-49
Referència de l'ítem segons les normes APA: Lluís Arola (2020). Salut i alimentació: els components bioactius o no-nutrients. Dossier Tècnic, (100 (Gener)), 46-49
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2020
Tipus de publicació: Journal Publications