Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Salut i alimentació: els components bioactius o no-nutrients

  • Datos identificativos

    Identificador: imarina:6749362
    Autores:
    Lluís Arola
    Resumen:
    Està ben establert que una correcta alimentació és determinant per mantenir un bon estat de salut. Una dieta suficient, completa i equilibrada és bàsica per disposar de tots els nutrients energètics i plàstics necessaris per mantenir l’equilibri homeostàtic. La manca de nutrients genera estats de desnutrició que, malauradament encara són molt freqüents a la nostra societat i que també en masses ocasions acaba amb la mort de les persones, molt sovint infants.
  • Otros:

    Autor según el artículo: Lluís Arola
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/es de la URV: Arola Ferrer, Luis Maria
    Resumen: Està ben establert que una correcta alimentació és determinant per mantenir un bon estat de salut. Una dieta suficient, completa i equilibrada és bàsica per disposar de tots els nutrients energètics i plàstics necessaris per mantenir l’equilibri homeostàtic. La manca de nutrients genera estats de desnutrició que, malauradament encara són molt freqüents a la nostra societat i que també en masses ocasions acaba amb la mort de les persones, molt sovint infants.
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    ISSN: 1699-5465
    Direcció de correo del autor: lluis.arola@urv.cat
    Identificador del autor: 0000-0003-2767-1974
    Fecha de alta del registro: 2023-11-18
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Referencia al articulo segun fuente origial: Dossier Tècnic. (100 (Gener)): 46-49
    Referencia de l'ítem segons les normes APA: Lluís Arola (2020). Salut i alimentació: els components bioactius o no-nutrients. Dossier Tècnic, (100 (Gener)), 46-49
    URL Documento de licencia: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili
    Año de publicación de la revista: 2020
    Tipo de publicación: Journal Publications