Autor segons l'article: Garcia-Aloy, M; Llorach, R; Urpi-Sarda, M; Tulipani, S; Salas-Salvado, J; Martinez-Gonzalez, MA; Corella, D; Fito, M; Estruch, R; Serra-Majem, L; Andres-Lacueva, C
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Salas Salvadó, Jorge / Urpi Sarda, Mireia
Paraules clau: Nutrimetabolomics Metabolic fingerprinting Hplc–q-tof-ms Food metabolome Bread Biomarkers
Àrees temàtiques: Química Odontología Engenharias iv Endocrinology, diabetes and metabolism Endocrinology & metabolism Educação física Clinical biochemistry Ciências biológicas ii Ciências agrárias i Biotecnología Biochemistry
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 15733882
Adreça de correu electrònic de l'autor: mireia.urpi@urv.cat jordi.salas@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-2700-7459
Data d'alta del registre: 2024-08-03
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Enllaç font original: https://link.springer.com/article/10.1007/s11306-014-0682-6
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Referència a l'article segons font original: Metabolomics. 11 (1): 155-165
Referència de l'ítem segons les normes APA: Garcia-Aloy, M; Llorach, R; Urpi-Sarda, M; Tulipani, S; Salas-Salvado, J; Martinez-Gonzalez, MA; Corella, D; Fito, M; Estruch, R; Serra-Majem, L; Andr (2015). Nutrimetabolomics fingerprinting to identify biomarkers of bread exposure in a free-living population from the PREDIMED study cohort. Metabolomics, 11(1), 155-165. DOI: 10.1007/s11306-014-0682-6
DOI de l'article: 10.1007/s11306-014-0682-6
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2015
Tipus de publicació: Journal Publications