Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Genetic and phenotypic diversity of Brettanomyces bruxellensis isolates from ageing wines

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9151176
    Autors:
    Lleixa, JessicaMartinez-Safont, MariaMasneuf-Pomarede, IsabelleMagani, MauraAlbertin, WarrenMas, AlbertPortillo, Maria C
  • Altres:

    Autor segons l'article: Lleixa, Jessica; Martinez-Safont, Maria; Masneuf-Pomarede, Isabelle; Magani, Maura; Albertin, Warren; Mas, Albert; Portillo, Maria C
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    e-ISSN: 2212-4292
    Autor/s de la URV: LLEIXA DAGA, JESSICA / Mas Baron, Alberto / Portillo Guisado, Maria del Carmen
    Paraules clau: Wine spoilage So2 tolerance So tolerance 2 Phenol production Genetic diversity Brettanomyces bruxellensis
    Àrees temàtiques: Zootecnia / recursos pesqueiros Química Nutrição Medicina veterinaria Materiais Interdisciplinar Food science & technology Food science Farmacia Engenharias ii Ciências biológicas ii Ciência de alimentos Biotecnología Biodiversidade Biochemistry
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: carmen.portillo@urv.cat albert.mas@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0002-4576-0244 0000-0002-0763-1679
    Data d'alta del registre: 2024-07-27
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
    Enllaç font original: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2212429221000250
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referència a l'article segons font original: Food Bioscience. 40 (100900): 100900-100900
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Lleixa, Jessica; Martinez-Safont, Maria; Masneuf-Pomarede, Isabelle; Magani, Maura; Albertin, Warren; Mas, Albert; Portillo, Maria C (2021). Genetic and phenotypic diversity of Brettanomyces bruxellensis isolates from ageing wines. Food Bioscience, 40(100900), 100900-100900. DOI: 10.1016/j.fbio.2021.100900
    DOI de l'article: 10.1016/j.fbio.2021.100900
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2021
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Biochemistry,Food Science,Food Science & Technology
    Wine spoilage
    So2 tolerance
    So tolerance 2
    Phenol production
    Genetic diversity
    Brettanomyces bruxellensis
    Zootecnia / recursos pesqueiros
    Química
    Nutrição
    Medicina veterinaria
    Materiais
    Interdisciplinar
    Food science & technology
    Food science
    Farmacia
    Engenharias ii
    Ciências biológicas ii
    Ciência de alimentos
    Biotecnología
    Biodiversidade
    Biochemistry
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar