Autor segons l'article: Lleixa, Jessica; Martinez-Safont, Maria; Masneuf-Pomarede, Isabelle; Magani, Maura; Albertin, Warren; Mas, Albert; Portillo, Maria C
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
e-ISSN: 2212-4292
Autor/s de la URV: LLEIXA DAGA, JESSICA / Mas Baron, Alberto / Portillo Guisado, Maria del Carmen
Paraules clau: Wine spoilage So2 tolerance So tolerance 2 Phenol production Genetic diversity Brettanomyces bruxellensis
Àrees temàtiques: Zootecnia / recursos pesqueiros Química Nutrição Medicina veterinaria Materiais Interdisciplinar Food science & technology Food science Farmacia Engenharias ii Ciências biológicas ii Ciência de alimentos Biotecnología Biodiversidade Biochemistry
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: carmen.portillo@urv.cat albert.mas@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0002-4576-0244 0000-0002-0763-1679
Data d'alta del registre: 2024-07-27
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/acceptedVersion
Enllaç font original: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2212429221000250
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Referència a l'article segons font original: Food Bioscience. 40 (100900): 100900-100900
Referència de l'ítem segons les normes APA: Lleixa, Jessica; Martinez-Safont, Maria; Masneuf-Pomarede, Isabelle; Magani, Maura; Albertin, Warren; Mas, Albert; Portillo, Maria C (2021). Genetic and phenotypic diversity of Brettanomyces bruxellensis isolates from ageing wines. Food Bioscience, 40(100900), 100900-100900. DOI: 10.1016/j.fbio.2021.100900
DOI de l'article: 10.1016/j.fbio.2021.100900
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2021
Tipus de publicació: Journal Publications