Autor segons l'article: Zhang, Z; Escobar-Martinez, I; Malik, Z; Torres-Fuentes, C; Suarez, M; Bajka, B; Ellis, PR; Rodriguez-Mateos, A
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Escobar Martínez, Ivan / SUAREZ LAFUENTE, MARIA SOCORRO / Torres Fuentes, Cristina
Àrees temàtiques: Saúde coletiva Nutrition and dietetics Nutrition & dietetics Nutrição Medicine (miscellaneous) Medicina ii Medicina i Ciências biológicas ii
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: cristina.torres@urv.cat ivan.escobar@estudiants.urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0002-2917-6910
Data d'alta del registre: 2024-01-13
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referència a l'article segons font original: Proceedings Of The Nutrition Society. 82 (OCE1):
Referència de l'ítem segons les normes APA: Zhang, Z; Escobar-Martinez, I; Malik, Z; Torres-Fuentes, C; Suarez, M; Bajka, B; Ellis, PR; Rodriguez-Mateos, A (2023). Oral and gastrointestinal bioaccessibility of anthocyanins in fresh, frozen, and blended blueberries. Proceedings Of The Nutrition Society, 82(OCE1), -. DOI: 10.1017/S0029665123000186
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2023
Tipus de publicació: Journal Publications