Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Oral and gastrointestinal bioaccessibility of anthocyanins in fresh, frozen, and blended blueberries

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9295060
    Autors:
    Zhang, ZEscobar-Martinez, IMalik, ZTorres-Fuentes, CSuarez, MBajka, BEllis, PRRodriguez-Mateos, A
  • Altres:

    Autor segons l'article: Zhang, Z; Escobar-Martinez, I; Malik, Z; Torres-Fuentes, C; Suarez, M; Bajka, B; Ellis, PR; Rodriguez-Mateos, A
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: Escobar Martínez, Ivan / SUAREZ LAFUENTE, MARIA SOCORRO / Torres Fuentes, Cristina
    Àrees temàtiques: Saúde coletiva Nutrition and dietetics Nutrition & dietetics Nutrição Medicine (miscellaneous) Medicina ii Medicina i Ciências biológicas ii
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: cristina.torres@urv.cat ivan.escobar@estudiants.urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0002-2917-6910
    Data d'alta del registre: 2024-01-13
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://www.cambridge.org/core/journals/proceedings-of-the-nutrition-society/article/oral-and-gastrointestinal-bioaccessibility-of-anthocyanins-in-fresh-frozen-and-blended-blueberries/93984B03B9FF379019696414240ECBD0#
    Referència a l'article segons font original: Proceedings Of The Nutrition Society. 82 (OCE1):
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Zhang, Z; Escobar-Martinez, I; Malik, Z; Torres-Fuentes, C; Suarez, M; Bajka, B; Ellis, PR; Rodriguez-Mateos, A (2023). Oral and gastrointestinal bioaccessibility of anthocyanins in fresh, frozen, and blended blueberries. Proceedings Of The Nutrition Society, 82(OCE1), -. DOI: 10.1017/S0029665123000186
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    DOI de l'article: 10.1017/S0029665123000186
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2023
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Medicine (Miscellaneous),Nutrition & Dietetics,Nutrition and Dietetics
    Saúde coletiva
    Nutrition and dietetics
    Nutrition & dietetics
    Nutrição
    Medicine (miscellaneous)
    Medicina ii
    Medicina i
    Ciências biológicas ii
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar