Autor segons l'article: Giménez P; Just-Borras A; Solé-Clua I; Gombau J; Heras JM; Sieczkowski N; Canals JM; Zamora F
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Canals Bosch, Joan Miquel / Giménez Gil, Pol / Gombau Roigé, Jordi / Just Borràs, Arnau / Zamora Marín, Fernando
Resum: This communication studies some possible strategies to reduce or even to replace sulfur dioxide in winemaking. Specifically, the aim of this work was to study the protective effect against oxidation of a commercial inactivated dry yeast (IDY) with very high level of glutathione, and of a selected non-Saccharomyces yeast, Metschnikowia pulcherrima strain in comparison with sulfur dioxide.
Àrees temàtiques: Química Planejamento urbano e regional / demografia Interdisciplinar Ciências ambientais Ciências agrárias i Biotecnología Administração pública e de empresas, ciências contábeis e turismo
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.gombau@urv.cat fernando.zamora@urv.cat jmcanals@urv.cat pol.gimenez@estudiants.urv.cat pol.gimenez@estudiants.urv.cat arnau.just@urv.cat jordi.gombau@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0002-4213-3528 0000-0003-1989-2574 0000-0002-7720-3733 0000-0002-7720-3733 0000-0001-9881-5061
Data d'alta del registre: 2024-04-06
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referència a l'article segons font original: Bio Web Of Conferences. 56
Referència de l'ítem segons les normes APA: Giménez P; Just-Borras A; Solé-Clua I; Gombau J; Heras JM; Sieczkowski N; Canals JM; Zamora F (2023). Biotechnological strategies to reduce the doses of sulfur dioxide in white winemaking and avoid problems of browning.
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2023
Tipus de publicació: Proceedings Paper