Autor según el artículo: Salvado, Miriam; Reina, Jose J; Reina, Jose J; Rojo, Javier; Castillon, Sergio; Boutureira, Omar
Departamento: Química Analítica i Química Orgànica
Autor/es de la URV: Boutureira Martín, Omar / Castillón Miranda, Sergio / Salvadó Artells, Marçal
Palabras clave: Multivalency Molecular recognition Glycoconjugates Dendrimers Carbohydrates molecular recognition glycoconjugates dendrimers carbohydrates
Resumen: Central scaffold topology and carbohydrate density are important features in determining both the binding mechanism and potency of synthetic multivalent, polydisperse vs. monodisperse carbohydrate systems to a model plant toxin (RCA120). We found lower densities of protein receptors favour the use of heterogeneous, polydisperse glycoconjugate presentations as determined by surface plasmon resonance (SPR) and dynamic light scattering (DLS).
Áreas temáticas: Química Organic chemistry Medicina i Materiais Interdisciplinar General medicine General chemistry Farmacia Engenharias iii Engenharias ii Ciências biológicas iii Ciências biológicas ii Ciências biológicas i Ciências agrárias i Chemistry, multidisciplinary Chemistry (miscellaneous) Chemistry (all) Chemistry Catalysis Biotecnología Biodiversidade Astronomia / física
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Fecha de alta del registro: 2024-09-28
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Referencia al articulo segun fuente origial: Chemistry-A European Journal. 23 (62): 15790-15794
Referencia de l'ítem segons les normes APA: Salvado, Miriam; Reina, Jose J; Reina, Jose J; Rojo, Javier; Castillon, Sergio; Boutureira, Omar (2017). Topological Defects in Hyperbranched Glycopolymers Enhance Binding to Lectins. Chemistry-A European Journal, 23(62), 15790-15794. DOI: 10.1002/chem.201703432
DOI del artículo: 10.1002/chem.201703432
Entidad: Universitat Rovira i Virgili
Año de publicación de la revista: 2017
Tipo de publicación: Journal Publications