Repositori URV
Last 15 days
Llistat per col·leccions
Llistado por colecciones
List for collections
Capítols de llibre producció científica
>
Química Analítica i Química Orgànica
Modificación del perfil aromático de la Garnacha blanca mediante tratamientos vitivinícolas
Dades identificatives
Identificador:
imarina:5143332
Handle:
https://hdl.handle.net/20.500.11797/imarina5143332
Autors:
Aceña Muñoz, Laura / Busto Busto, Olga / Cabanillas Amboades, Pedro / FERNÁNDEZ PASCUAL, SERGI / GUASCH TORRES, JOSEP / Mestres Solé, Maria Montserrat
Altres:
"És part de":
Gienol 2.015
Departament:
Química Analítica i Química Orgànica Química Analítica i Química Orgànica Química Analítica i Química Orgànica Bioquímica i Biotecnologia
Paraules clau:
Garnacha blanca
Perfil aromático
Tratamientos vitivinícolas
Documents:
DocumentPrincipal
Cerca a google