Repositori URV
Last 15 days
Llistat per col·leccions
Llistado por colecciones
List for collections
Capítols de llibre producció científica
>
Química Analítica i Química Orgànica
Modificación del perfil aromático de la Garnacha blanca mediante tratamientos vitivinícolas
Identification data
Identifier:
imarina:5143332
Handle:
https://hdl.handle.net/20.500.11797/imarina5143332
Authors:
Aceña Muñoz, Laura / Busto Busto, Olga / Cabanillas Amboades, Pedro / FERNÁNDEZ PASCUAL, SERGI / GUASCH TORRES, JOSEP / Mestres Solé, Maria Montserrat
Others:
Is part of:
Gienol 2.015
Departament:
Química Analítica i Química Orgànica Química Analítica i Química Orgànica Química Analítica i Química Orgànica Bioquímica i Biotecnologia
Keywords:
Garnacha blanca
Perfil aromático
Tratamientos vitivinícolas
Documents:
DocumentPrincipal
Cerca a google