Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Wine yeast: the challenge of low temperature

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1237
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1237
  • Autors:

    Salvadó i Belart, Zoel
  • Altres:

    Data: 2013-07-19
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/123982
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Salvadó i Belart, Zoel
    Director: Guillamón Navarro, José Manuel Cordero Otero, Ricardo
    Format: application/pdf 157 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Modeling microbial growth Predictive microbiology Saccaromyces Proteomic analisis Low-temperature Yeast
    Títol: Wine yeast: the challenge of low temperature
    Matèria: 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar