Tesis doctorals> Departament de Medicina i Cirurgia

Effects of phenol-enriched virgin olive oils on HDL functionality in hypercholesterolemic subjects

  • Dades identificatives

    Identificador:  TDX:2584
    Autors:  Fernández Castillejo, Sara
  • Altres:

    Data: 2017-07-13
    Departament/Institut: Departament de Medicina i Cirurgia; Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/450869
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fernández Castillejo, Sara
    Director: Solà Alberich, Rosa Maria; Valls Zamora, Rosa M.
    Format: 346 p.; application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Olive oil; Phenolic compounds; Aceite de oliva; Compuestos fenólicos; Oli d'oliva; Compostos fenòlics; HDL
    Títol: Effects of phenol-enriched virgin olive oils on HDL functionality in hypercholesterolemic subjects
    Matèria: 663/664; 61; 57; Ciències de la salut; Olive oil; Phenolic compounds; Aceite de oliva; Compuestos fenólicos; Oli d'oliva; Compostos fenòlics; HDL
  • Paraules clau:

    663/664
    61
    57
    Ciències de la salut
    Olive oil
    Phenolic compounds
    Aceite de oliva
    Compuestos fenólicos
    Oli d'oliva
    Compostos fenòlics
    HDL
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar