Tesis doctorals> Departament de Medicina i Cirurgia

Effects of phenol-enriched virgin olive oils on HDL functionality in hypercholesterolemic subjects

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:2584
    Autores:
    Fernández Castillejo, Sara
  • Otros:

    Fecha: 2017-07-13
    Departamento/Instituto: Departament de Medicina i Cirurgia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/450869
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fernández Castillejo, Sara
    Director: Solà Alberich, Rosa Maria Valls Zamora, Rosa M.
    Formato: 346 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Olive oil Phenolic compounds Aceite de oliva Compuestos fenólicos Oli d'oliva Compostos fenòlics HDL
    Título: Effects of phenol-enriched virgin olive oils on HDL functionality in hypercholesterolemic subjects
    Materia: 663/664 61 57 Ciències de la salut Olive oil Phenolic compounds Aceite de oliva Compuestos fenólicos Oli d'oliva Compostos fenòlics HDL
  • Palabras clave:

    663/664
    61
    57
    Ciències de la salut
    Olive oil
    Phenolic compounds
    Aceite de oliva
    Compuestos fenólicos
    Oli d'oliva
    Compostos fenòlics
    HDL
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar