Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Characterization of Oenococcus oeni and other lactic acid bacteria from the vine-wine ecosystem in Priorat

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:2865
    Autors:
    Franquès Montserrat, Judith
  • Altres:

    Data: 2018-09-28
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/664721
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Franquès Montserrat, Judith
    Director: Reguant Miranda, Cristina, Bordons de Porrata-Doria, Albert
    Format: 172 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Priorat Malolactic fermentation Priorat Fermentació malolàctica Oenococcus oeni
    Títol: Characterization of Oenococcus oeni and other lactic acid bacteria from the vine-wine ecosystem in Priorat
    Matèria: 663/664 579 577 54 Ciències Priorat Malolactic fermentation Priorat Fermentació malolàctica Oenococcus oeni
  • Paraules clau:

    663/664
    579
    577
    54
    Ciències
    Priorat
    Malolactic fermentation
    Priorat
    Fermentació malolàctica
    Oenococcus oeni
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar