Data: 2021-04-22
Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
Idioma: eng
Identificador: http://hdl.handle.net/10803/671670
Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Autor: López Fernández, Raúl
Director: Muguerza Marquínez, Begoña Bravo Vázquez, Francisca Isabel
Format: 400 p. application/pdf
Editor: Universitat Rovira i Virgili
Paraula Clau: Phenolic compounds Hypertension Wine Lees Compuestos fenólicos Hipertensión Lías del Vino Compostos fenòlics Hipertensió Mares del vi
Títol: Wine lees and their derived products to manage hypertension. Identification of their bioactive compounds and underlying mechanisms
Matèria: 663/664 616.1 577 Ciències de la salut Phenolic compounds Hypertension Wine Lees Compuestos fenólicos Hipertensión Lías del Vino Compostos fenòlics Hipertensió Mares del vi