Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Wine lees and their derived products to manage hypertension. Identification of their bioactive compounds and underlying mechanisms

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:3805
    Autors:
    López Fernández, Raúl
  • Altres:

    Data: 2021-04-22
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/671670
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: López Fernández, Raúl
    Director: Muguerza Marquínez, Begoña Bravo Vázquez, Francisca Isabel
    Format: 400 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Phenolic compounds Hypertension Wine Lees Compuestos fenólicos Hipertensión Lías del Vino Compostos fenòlics Hipertensió Mares del vi
    Títol: Wine lees and their derived products to manage hypertension. Identification of their bioactive compounds and underlying mechanisms
    Matèria: 663/664 616.1 577 Ciències de la salut Phenolic compounds Hypertension Wine Lees Compuestos fenólicos Hipertensión Lías del Vino Compostos fenòlics Hipertensió Mares del vi
  • Paraules clau:

    663/664
    616.1
    577
    Ciències de la salut
    Phenolic compounds
    Hypertension
    Wine Lees
    Compuestos fenólicos
    Hipertensión
    Lías del Vino
    Compostos fenòlics
    Hipertensió
    Mares del vi
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar