Data: 2024-03-07 2024-04-09T09:13:44Z 2024-04-09T09:13:44Z
Departament/Institut: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
Idioma: eng
Identificador: http://hdl.handle.net/10803/690510
Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Autor: De Lima E Silva, Ana Carolina
Director: Aceña Muñoz, Laura Boqué Martí, Ricard
Format: application/pdf 210 p.
Editor: Universitat Rovira i Virgili
Paraula Clau: Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa
Títol: Evaluation of Beer Sensory Quality and Shelf Life Stability Using Multivariate Analysis Techniques
Matèria: 579 543 54 311 Ciències Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa