Tesis doctorals> Departament de Química

Evaluation of Beer Sensory Quality and Shelf Life Stability Using Multivariate Analysis Techniques

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:4356
    Autors:
    De Lima E Silva, Ana Carolina
  • Altres:

    Data: 2024-03-07 2024-04-09T09:13:44Z 2024-04-09T09:13:44Z
    Departament/Institut: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/690510
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: De Lima E Silva, Ana Carolina
    Director: Aceña Muñoz, Laura Boqué Martí, Ricard
    Format: application/pdf 210 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa
    Títol: Evaluation of Beer Sensory Quality and Shelf Life Stability Using Multivariate Analysis Techniques
    Matèria: 579 543 54 311 Ciències Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa
  • Paraules clau:

    579
    543
    54
    311
    Ciències
    Multivariate Analysis
    Shelf life stability
    Beer sensory quality
    Análisis Multivariante
    Estabilidad durante vida útil
    Calidad sensorial de la cerveza
    Anàlisi Multivariant
    Estabilitat durant vida útil
    Qualitat sensorial de la cervesa
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar