Date: 2024-03-07 2024-04-09T09:13:44Z 2024-04-09T09:13:44Z
Departament/Institute: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
Language: eng
Identifier: http://hdl.handle.net/10803/690510
Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Author: De Lima E Silva, Ana Carolina
Director: Aceña Muñoz, Laura Boqué Martí, Ricard
Format: application/pdf 210 p.
Publisher: Universitat Rovira i Virgili
Keywords: Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa
Title: Evaluation of Beer Sensory Quality and Shelf Life Stability Using Multivariate Analysis Techniques
Subject: 579 543 54 311 Ciències Multivariate Analysis Shelf life stability Beer sensory quality Análisis Multivariante Estabilidad durante vida útil Calidad sensorial de la cerveza Anàlisi Multivariant Estabilitat durant vida útil Qualitat sensorial de la cervesa