Data: 2010-11-19
Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
Idioma: spa
Identificador: http://hdl.handle.net/10803/31915 9788469432365 T. 1045-2011
Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Autor: Redón Miralles, Maria Antonia
Director: Guillamón Navarro, José Manuel Rozès Rozès, Nicolas
Format: 218 p. application/pdf
Editor: Universitat Rovira i Virgili
Paraula Clau: sterols Esteroles fatty acids ácidos grasos Phospholipids Fosfolípidos Low temperature Baja temperatura Fermentation Fermentación Saccharomyces spp
Títol: Estudio global del metabolismo lipídico de saccharomyces spp. En fermentaciones a bajas temperaturas
Matèria: 663/664 579 577 sterols Esteroles fatty acids ácidos grasos Phospholipids Fosfolípidos Low temperature Baja temperatura Fermentation Fermentación Saccharomyces spp