Date: 2021-07-28
Departament/Institute: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
Language: eng
Identifier: http://hdl.handle.net/10803/672472
Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Author: Cavaglia Pietro, Julieta
Director: Boqué Martí, Ricard Mestres Solé, Maria Montserrat
Format: 249 p. application/pdf
Publisher: Universitat Rovira i Virgili
Keywords: Multivariate analysis Fermentation control Infrarred spectroscopy Anàlisi multivariant Espectroscopia de infrarrojo Espectroscopia de infrarrojo Análisis multivariante Control de la fermentació Espectroscòpia d'infraroig
Title: Monitoring wine fermentation using ATR-MIR spectroscopy and chemometric techniques.
Subject: 663/664 543 Ciències Multivariate analysis Fermentation control Infrarred spectroscopy Anàlisi multivariant Espectroscopia de infrarrojo Espectroscopia de infrarrojo Análisis multivariante Control de la fermentació Espectroscòpia d'infraroig