Tesis doctorals> Departament de Química

Development and validation of multivariate qualitative methods in the food field

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1971
    Autores:
    López Vilardell, Maria Isabel
  • Otros:

    Fecha: 2015-03-27
    Departamento/Instituto: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/294599 T 892-2015
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: López Vilardell, Maria Isabel
    Director: Callao Lasmarias, María Pilar Ruisánchez Capelastegui, Itziar
    Formato: 189 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: classification techniques food fraud qualitative multivariate anal écnicas de clasificación fraude en alimentos tècniques de classificació tècniques de classificació frau d’aliments anàlisis qualitatiu multivariant
    Título: Development and validation of multivariate qualitative methods in the food field
    Materia: 616.3 543 classification techniques food fraud qualitative multivariate anal écnicas de clasificación fraude en alimentos tècniques de classificació tècniques de classificació frau d’aliments anàlisis qualitatiu multivariant
  • Palabras clave:

    616.3
    543
    classification techniques
    food fraud
    qualitative multivariate anal
    écnicas de clasificación
    fraude en alimentos
    tècniques de classificació
    tècniques de classificació
    frau d’aliments
    anàlisis qualitatiu multivariant
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar