Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Protective effects of bioactive compounds against fermentation-associated stresses in Saccharomyces cerevisiae

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:3273
    Autores:
    Sunyer Figueres, Mercè
  • Otros:

    Fecha: 2021-11-19
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/672968
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Sunyer Figueres, Mercè
    Director: Beltran Casellas, Gemma Torija Martínez, María Jesús
    Formato: 300 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Yeast-related stresses Mitochondria Bioactive compounds Estresses en levaduras Mitocondria Compuestos bioactivos Estressos en llevats Mitocondri Compostos bioactius
    Título: Protective effects of bioactive compounds against fermentation-associated stresses in Saccharomyces cerevisiae
    Materia: 663/664 579 577 57 Ciències Yeast-related stresses Mitochondria Bioactive compounds Estresses en levaduras Mitocondria Compuestos bioactivos Estressos en llevats Mitocondri Compostos bioactius
  • Palabras clave:

    663/664
    579
    577
    57
    Ciències
    Yeast-related stresses
    Mitochondria
    Bioactive compounds
    Estresses en levaduras
    Mitocondria
    Compuestos bioactivos
    Estressos en llevats
    Mitocondri
    Compostos bioactius
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar