Treballs Fi de Grau> Antropologia, Filosofia i Treball Social

L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:3902
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3902
 • Autors:

  Zak Haddachi, Soukaina
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2021-09-03
  Resum: En aquest article s’ha volgut destacar aquelles persones migrades en situació administrativa irregular. Específicament, s’ha enfocat en el servei de primera acollida de Torredembarra, un servei de referència per aquest col·lectiu, on es fan intervencions perquè aquest col·lectiu pugui integrar-se en la societat receptora. A causa d’aquesta irregularitat, molts immigrants es troben en una situació de precarietat i de supervivència continua, la qual cosa endarrereix el seu procés d’integració social. A més a més, els professionals que tracten amb ells els resulta complicat dur a terme una intervenció enfocada a la integració.
  Matèria: Treball social
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Treball social Social Work Trabajo social
  Departament: Antropologia, Filosofia i Treball Social
  Estudiant: Zak Haddachi, Soukaina
  Curs acadèmic: 2020-2021
  Títol en diferents idiomes: L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra. The approach to intervention with immigrants in an irregular administrative situation: Torredembarra’s first reception service. La aproximación a la intervención con los inmigrantes en situación administrativa irregular: el servicio de primera acogida de Torredembarra.
  Data de la defensa del treball: 2021-07-01
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: Immigració, intervenció, integració. Immigration, intervention, integration. Inmigración, intervención, integración.
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 6
  Títol en la llengua original: L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra.
  Director del projecte: Puig, Carmina
  Ensenyament(s): Treball Social
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Treball social
  Social Work
  Trabajo social
  Treball social
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar