Treballs Fi de Grau> Antropologia, Filosofia i Treball Social

L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra.

 • Identification data

  Identifier: TFG:3902
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3902
 • Authors:

  Zak Haddachi, Soukaina
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-09-03
  Abstract: En aquest article s’ha volgut destacar aquelles persones migrades en situació administrativa irregular. Específicament, s’ha enfocat en el servei de primera acollida de Torredembarra, un servei de referència per aquest col·lectiu, on es fan intervencions perquè aquest col·lectiu pugui integrar-se en la societat receptora. A causa d’aquesta irregularitat, molts immigrants es troben en una situació de precarietat i de supervivència continua, la qual cosa endarrereix el seu procés d’integració social. A més a més, els professionals que tracten amb ells els resulta complicat dur a terme una intervenció enfocada a la integració.
  Subject: Treball social
  Language: cat
  Subject areas: Treball social Social Work Trabajo social
  Department: Antropologia, Filosofia i Treball Social
  Student: Zak Haddachi, Soukaina
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra. The approach to intervention with immigrants in an irregular administrative situation: Torredembarra’s first reception service. La aproximación a la intervención con los inmigrantes en situación administrativa irregular: el servicio de primera acogida de Torredembarra.
  Work's public defense date: 2021-07-01
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Immigració, intervenció, integració. Immigration, intervention, integration. Inmigración, intervención, integración.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: L'aproximació a la intervenció amb els immigrants en situació administrativa irregular: el servei de primera acollida de Torredembarra.
  Project director: Puig, Carmina
  Education area(s): Treball Social
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Treball social
  Social Work
  Trabajo social
  Treball social
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar