Data d'alta al repositori: 2021-09-09
Resum: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
Matèria: Nutrició
Idioma: Català
Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiant: Darder Suárez, Carme
Curs acadèmic: 2020-2021
Títol en diferents idiomes: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable
Data de la defensa del treball: 2021-06-07
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurante, consulta dietética, comida saludable
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 9
Títol en la llengua original: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Director del projecte: Martí Cid, Roser
Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)