Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable

  • Datos identificativos

    Identificador: TFG:3991
    Autores:
    Darder Suárez, Carme
  • Otros:

    Fecha de alta en el repositorio: 2021-09-09
    Resumen: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
    Materia: Nutrició
    Idioma: Català
    Áreas temáticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiante: Darder Suárez, Carme
    Curso académico: 2020-2021
    Título en diferentes idiomas: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable
    Fecha de la defensa del treball: 2021-06-07
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Palabras clave: Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurante, consulta dietética, comida saludable
    Confidencialidad: No
    Créditos del TFG: 9
    Título en la lengua original: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Director del proyecto: Martí Cid, Roser
    Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Palabras clave:

    Ciències de la salut
    Health sciences
    Ciencias de la salud
    Nutrició
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar