Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable

  • Identification data

    Identifier: TFG:3991
    Authors:
    Darder Suárez, Carme
  • Others:

    Creation date in repository: 2021-09-09
    Abstract: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
    Subject: Nutrició
    Language: Català
    Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
    Department: Bioquímica i Biotecnologia
    Student: Darder Suárez, Carme
    Academic year: 2020-2021
    Title in different languages: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable
    Work's public defense date: 2021-06-07
    Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Keywords: Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurante, consulta dietética, comida saludable
    Confidenciality: No
    TFG credits: 9
    Title in original language: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Project director: Martí Cid, Roser
    Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Keywords:

    Ciències de la salut
    Health sciences
    Ciencias de la salud
    Nutrició
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar