Creation date in repository: 2021-09-09
Abstract: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
Subject: Nutrició
Language: Català
Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Student: Darder Suárez, Carme
Academic year: 2020-2021
Title in different languages: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable
Work's public defense date: 2021-06-07
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurante, consulta dietética, comida saludable
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Project director: Martí Cid, Roser
Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)