Data d'alta al repositori: 2021-09-09
Resum: Revisió que recull la literatura publicada fins les dates del estudi sobre la influencia del confinament per COVID-19 en població espanyola. En aquest treball, es recull com la població es va habituar al confinament en les tres variables seleccionades, que van ser els hàbits alimentaris, adherència a la dieta mediterrania, activitat física i ús de les xarxes socials.
Matèria: Nutrició
Idioma: Català
Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiant: Palma Castellano, Clara
Curs acadèmic: 2020-2021
Títol en diferents idiomes: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials. Review on the influence of confinement on eating habits and mediterranean diet adherence, physical activity and use of social media. Revisión sobre la influencia del confinamiento en los hábitos alimentarios y adherencia a la dieta mediterránea, actividad física y uso de redes sociales
Data de la defensa del treball: 2021-06-07
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: confinament, hàbits alimentaris, dieta mediterrania confinement, eating habits, Mediterranean diet confinanamiento, hábitos alimenticios, dieta mediterránea
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 9
Títol en la llengua original: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Director del projecte: Gils Contreras, Anna
Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)