Fecha de alta en el repositorio: 2021-09-09
Resumen: Revisió que recull la literatura publicada fins les dates del estudi sobre la influencia del confinament per COVID-19 en població espanyola. En aquest treball, es recull com la població es va habituar al confinament en les tres variables seleccionades, que van ser els hàbits alimentaris, adherència a la dieta mediterrania, activitat física i ús de les xarxes socials.
Materia: Nutrició
Idioma: Català
Áreas temáticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Palma Castellano, Clara
Curso académico: 2020-2021
Título en diferentes idiomas: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials. Review on the influence of confinement on eating habits and mediterranean diet adherence, physical activity and use of social media. Revisión sobre la influencia del confinamiento en los hábitos alimentarios y adherencia a la dieta mediterránea, actividad física y uso de redes sociales
Fecha de la defensa del treball: 2021-06-07
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: confinament, hàbits alimentaris, dieta mediterrania confinement, eating habits, Mediterranean diet confinanamiento, hábitos alimenticios, dieta mediterránea
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
Director del proyecto: Gils Contreras, Anna
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)