Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.

 • Identification data

  Identifier: TFG:3996
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3996
 • Authors:

  Palma Castellano, Clara
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-09-09
  Abstract: Revisió que recull la literatura publicada fins les dates del estudi sobre la influencia del confinament per COVID-19 en població espanyola. En aquest treball, es recull com la població es va habituar al confinament en les tres variables seleccionades, que van ser els hàbits alimentaris, adherència a la dieta mediterrania, activitat física i ús de les xarxes socials.
  Subject: Nutrició
  Language: Català
  Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
  Department: Bioquímica i Biotecnologia
  Student: Palma Castellano, Clara
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials. Review on the influence of confinement on eating habits and mediterranean diet adherence, physical activity and use of social media. Revisión sobre la influencia del confinamiento en los hábitos alimentarios y adherencia a la dieta mediterránea, actividad física y uso de redes sociales
  Work's public defense date: 2021-06-07
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: confinament, hàbits alimentaris, dieta mediterrania confinement, eating habits, Mediterranean diet confinanamiento, hábitos alimenticios, dieta mediterránea
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.
  Project director: Gils Contreras, Anna
  Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències de la salut
  Health sciences
  Ciencias de la salud
  Nutrició
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar