Treballs Fi de Grau> Enginyeria Química

Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:4446
  • Autors:

    Olivar Miro, Jorge
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2022-02-24
    Resum: El present projecte té com a objecte defnir les característiquues de proces, tècniques i econòmiques per a realitzar la construcció d'un celler al terme municipal de Cornudella de Montsant. El celler produeix diferents vins a partir de 50.000kg de raïm de les varietats de garnatxa peluda, carinyena i syrah. Es produeixen vins negre jove, criança i de resrva, tots identificats com a productes ecològics. En el projecte es dissenyen i dimensionen totes les instal·Lacions necessàries així com la seva edificació.
    Matèria: Indústries agroalimentàries
    Idioma: cat
    Àrees temàtiques: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
    Departament: Enginyeria Química
    Estudiant: Olivar Miro, Jorge
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Títol en diferents idiomes: Proyecto para la construcción de una bodega en Cornudella de Montsant Project for the construction of a winery in Cornudella de Montsant Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
    Data de la defensa del treball: 2021-09-16
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: Proyecto, bodega, vino Project, winery, wine Projecte, celler, vi
    Confidencialitat: No
    Títol en la llengua original: Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
    Director del projecte: Raventós Pascual, Jordi
    Ensenyament(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Industrias agroalimentarias
    Food and agricultural industries
    Indústries agroalimentàries
    Indústries agroalimentàries
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar