Fecha de alta en el repositorio: 2022-02-24
Resumen: El present projecte té com a objecte defnir les característiquues de proces, tècniques i econòmiques per a realitzar la construcció d'un celler al terme municipal de Cornudella de Montsant. El celler produeix diferents vins a partir de 50.000kg de raïm de les varietats de garnatxa peluda, carinyena i syrah. Es produeixen vins negre jove, criança i de resrva, tots identificats com a productes ecològics. En el projecte es dissenyen i dimensionen totes les instal·Lacions necessàries així com la seva edificació.
Materia: Indústries agroalimentàries
Idioma: cat
Áreas temáticas: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Departamento: Enginyeria Química
Estudiante: Olivar Miro, Jorge
Curso académico: 2020-2021
Título en diferentes idiomas: Proyecto para la construcción de una bodega en Cornudella de Montsant Project for the construction of a winery in Cornudella de Montsant Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
Fecha de la defensa del treball: 2021-09-16
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Proyecto, bodega, vino Project, winery, wine Projecte, celler, vi
Confidencialidad: No
Título en la lengua original: Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
Director del proyecto: Raventós Pascual, Jordi
Enseñanza(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)