Treballs Fi de Grau> Enginyeria Química

Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant

  • Datos identificativos

    Identificador: TFG:4446
    Autores:
    Olivar Miro, Jorge
  • Otros:

    Fecha de alta en el repositorio: 2022-02-24
    Resumen: El present projecte té com a objecte defnir les característiquues de proces, tècniques i econòmiques per a realitzar la construcció d'un celler al terme municipal de Cornudella de Montsant. El celler produeix diferents vins a partir de 50.000kg de raïm de les varietats de garnatxa peluda, carinyena i syrah. Es produeixen vins negre jove, criança i de resrva, tots identificats com a productes ecològics. En el projecte es dissenyen i dimensionen totes les instal·Lacions necessàries així com la seva edificació.
    Materia: Indústries agroalimentàries
    Idioma: cat
    Áreas temáticas: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
    Departamento: Enginyeria Química
    Estudiante: Olivar Miro, Jorge
    Curso académico: 2020-2021
    Título en diferentes idiomas: Proyecto para la construcción de una bodega en Cornudella de Montsant Project for the construction of a winery in Cornudella de Montsant Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
    Fecha de la defensa del treball: 2021-09-16
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Palabras clave: Proyecto, bodega, vino Project, winery, wine Projecte, celler, vi
    Confidencialidad: No
    Título en la lengua original: Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
    Director del proyecto: Raventós Pascual, Jordi
    Enseñanza(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Palabras clave:

    Industrias agroalimentarias
    Food and agricultural industries
    Indústries agroalimentàries
    Indústries agroalimentàries
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar