Creation date in repository: 2022-02-24
Abstract: El present projecte té com a objecte defnir les característiquues de proces, tècniques i econòmiques per a realitzar la construcció d'un celler al terme municipal de Cornudella de Montsant. El celler produeix diferents vins a partir de 50.000kg de raïm de les varietats de garnatxa peluda, carinyena i syrah. Es produeixen vins negre jove, criança i de resrva, tots identificats com a productes ecològics. En el projecte es dissenyen i dimensionen totes les instal·Lacions necessàries així com la seva edificació.
Subject: Indústries agroalimentàries
Language: cat
Subject areas: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Department: Enginyeria Química
Student: Olivar Miro, Jorge
Academic year: 2020-2021
Title in different languages: Proyecto para la construcción de una bodega en Cornudella de Montsant Project for the construction of a winery in Cornudella de Montsant Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
Work's public defense date: 2021-09-16
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Proyecto, bodega, vino Project, winery, wine Projecte, celler, vi
Confidenciality: No
Title in original language: Projecte per a la construcció d'un celler a Cornudella de Montsant
Project director: Raventós Pascual, Jordi
Education area(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)