Data d'alta al repositori: 2022-07-08
Resum: La remolatxa s’ha postulat com una ajuda ergogènica per augmentar el rendiment. Aquesta revisió sistemàtica observa la millora del consum amb exercicis: aeròbic, anaeròbic de velocitat, anaeròbic de força i ambos. Es realitza una recerca bibliagràfica a les bases de dades de PubMed i Google Academic, les paraules claus “beetroot juice” and ( “ exercise” or “sport” or “training”). Es van incloure estudis amb adults sans, dins dels 10 últims anys. 30 articles es van analitzar dels diferents tipus d’exercicis. Els resultats van mostrar que el consum de remolatxa aporta més beneficis en el rendiment en exercicis aeròbis respecte els anaeròbics.
Matèria: Esportistes--Alimentació
Idioma: cat
Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiant: Ripoll Sanchez, Pau
Curs acadèmic: 2021-2022
Títol en diferents idiomes: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica. Improving sports performance through beet consumption in athletes: a systematic review. Mejora del rendimiento deportivo a través del consumo de remolacha en deportistas: Una revisión sistemática.
Data de la defensa del treball: 2022-06-07
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: remolatxa, exercici, esport beetroot, exercise, sport remolacha, ejercicio, deporte
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 9
Títol en la llengua original: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Director del projecte: Bulló Bonet, Mònica
Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)