Creation date in repository: 2022-07-08
Abstract: La remolatxa s’ha postulat com una ajuda ergogènica per augmentar el rendiment. Aquesta revisió sistemàtica observa la millora del consum amb exercicis: aeròbic, anaeròbic de velocitat, anaeròbic de força i ambos. Es realitza una recerca bibliagràfica a les bases de dades de PubMed i Google Academic, les paraules claus “beetroot juice” and ( “ exercise” or “sport” or “training”). Es van incloure estudis amb adults sans, dins dels 10 últims anys. 30 articles es van analitzar dels diferents tipus d’exercicis. Els resultats van mostrar que el consum de remolatxa aporta més beneficis en el rendiment en exercicis aeròbis respecte els anaeròbics.
Subject: Esportistes--Alimentació
Language: cat
Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Student: Ripoll Sanchez, Pau
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica. Improving sports performance through beet consumption in athletes: a systematic review. Mejora del rendimiento deportivo a través del consumo de remolacha en deportistas: Una revisión sistemática.
Work's public defense date: 2022-06-07
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: remolatxa, exercici, esport beetroot, exercise, sport remolacha, ejercicio, deporte
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Project director: Bulló Bonet, Mònica
Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)