Fecha de alta en el repositorio: 2022-07-08
Resumen: La remolatxa s’ha postulat com una ajuda ergogènica per augmentar el rendiment. Aquesta revisió sistemàtica observa la millora del consum amb exercicis: aeròbic, anaeròbic de velocitat, anaeròbic de força i ambos. Es realitza una recerca bibliagràfica a les bases de dades de PubMed i Google Academic, les paraules claus “beetroot juice” and ( “ exercise” or “sport” or “training”). Es van incloure estudis amb adults sans, dins dels 10 últims anys. 30 articles es van analitzar dels diferents tipus d’exercicis. Els resultats van mostrar que el consum de remolatxa aporta més beneficis en el rendiment en exercicis aeròbis respecte els anaeròbics.
Materia: Esportistes--Alimentació
Idioma: cat
Áreas temáticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Ripoll Sanchez, Pau
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica. Improving sports performance through beet consumption in athletes: a systematic review. Mejora del rendimiento deportivo a través del consumo de remolacha en deportistas: Una revisión sistemática.
Fecha de la defensa del treball: 2022-06-07
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: remolatxa, exercici, esport beetroot, exercise, sport remolacha, ejercicio, deporte
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Millora del rendiment esportiu a través del consum del remolatxa en esportistes: Una revisió sistemàtica.
Director del proyecto: Bulló Bonet, Mònica
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)