Data d'alta al repositori: 2022-07-18
Resum: L'objecte d'aquest projecte és la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva verge al terme municipal de Vilabella. Durant la redacció d'aquest projecte s'han tingut en compte diferents condicionants que han ajudat a definir el que és el projecte actualment. S'ha definit quin seria el procés de producció que caldria seguir per a dur a terme l'elaboració de l'oli i s'han establert dues tipologies de produccions, la d'oli d'oliva verge extra i la d'oli d'oliva verge. Finalment, s'han determinat també els diferents aspectes relacionats amb la construcció de l'almàssera i les necessitats d'instal·lacions.
Matèria: Oli d'oliva
Idioma: cat
Àrees temàtiques: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Departament: Enginyeria Química
Estudiant: Aguadé Dalmau, Pierina
Curs acadèmic: 2021-2022
Títol en diferents idiomes: Proyecto para la construcción de una almázara de aceite de oliva en el término municipal de Vilabella Project for the construction of an oil mill for the production of olive oil in Vilabella Projecte per a la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva al terme municipal de Vilabella
Data de la defensa del treball: 2022-06-21
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: Proyecto, aceite, almázara Project, oil, oil mill Projecte, oli, almàssera
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 12
Títol en la llengua original: Projecte per a la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva al terme municipal de Vilabella
Director del projecte: Ramos Romero, Diego
Ensenyament(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)