Fecha de alta en el repositorio: 2022-07-18
Resumen: L'objecte d'aquest projecte és la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva verge al terme municipal de Vilabella. Durant la redacció d'aquest projecte s'han tingut en compte diferents condicionants que han ajudat a definir el que és el projecte actualment. S'ha definit quin seria el procés de producció que caldria seguir per a dur a terme l'elaboració de l'oli i s'han establert dues tipologies de produccions, la d'oli d'oliva verge extra i la d'oli d'oliva verge. Finalment, s'han determinat també els diferents aspectes relacionats amb la construcció de l'almàssera i les necessitats d'instal·lacions.
Materia: Oli d'oliva
Idioma: cat
Áreas temáticas: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Departamento: Enginyeria Química
Estudiante: Aguadé Dalmau, Pierina
Curso académico: 2021-2022
Título en diferentes idiomas: Proyecto para la construcción de una almázara de aceite de oliva en el término municipal de Vilabella Project for the construction of an oil mill for the production of olive oil in Vilabella Projecte per a la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva al terme municipal de Vilabella
Fecha de la defensa del treball: 2022-06-21
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Proyecto, aceite, almázara Project, oil, oil mill Projecte, oli, almàssera
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 12
Título en la lengua original: Projecte per a la construcció d'una almàssera d'oli d'oliva al terme municipal de Vilabella
Director del proyecto: Ramos Romero, Diego
Enseñanza(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)