Treballs Fi de Grau> Pedagogia

Estudi del món rural. Anàlisi de les escoles rurals a través de la socialització del patrimoni cultural i l'entorn local.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:6003
 • Autors:

  Gavilán Entrena, Daniel
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2023-07-17
  Resum: El treball es presenta com una investigació que busca explicar la realitat de les ZER i les escoles rurals catalanes en el tractament del patrimoni cultural i l'entorn local per l'aprenentatge i l'arrelament al municipi. És tracta de veure com els alumnes, els professionals, les posicions adoptades enfront de l'atenció del patrimoni i de l'entorn, els factors multiculturals dels infants, els canvis estructurals en les escoles, el paper de les famílies, entre altres factors, són responsables de les moltes problemàtiques que neixen a les mateixes escoles i que poden ser traslladables a tot allò que succeeix al poble
  Matèria: Escoles rurals
  Idioma: cat
  Àrees temàtiques: Ciències de l'educació Education sciences Ciencias de la educación
  Departament: Pedagogia
  Estudiant: Gavilán Entrena, Daniel
  Curs acadèmic: 2021-2022
  Títol en diferents idiomes: Estudi del món rural. Anàlisi de les escoles rurals a través de la socialització del patrimoni cultural i l'entorn local. Study of the rural world. Analysis of rural schools through the socialization of cultural heritage and the local environment. Estudio del mundo rural. Analisis de las escuelas rurales a través de la socialización del patrimonio cultural y el entorno local.
  Data de la defensa del treball: 2022-06-15
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: escola rural, patrimoni cultural, entorn cultura rural school, cultural heritage, environament escuela rural patrimonio cultural, entorno
  Confidencialitat: No
  Títol en la llengua original: Estudi del món rural. Anàlisi de les escoles rurals a través de la socialització del patrimoni cultural i l'entorn local.
  Director del projecte: Fandos Garrido, Manuel
  Ensenyament(s): Pedagogia
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciències de l'educació
  Education sciences
  Ciencias de la educación
  Escoles rurals
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar