Data d'alta al repositori: 2024-01-20
Resum: Projecte d'una planta de producció de formatge de cabra de tipus fresc i semicurat mitjançant llet de cabra Murciano-Granadina. La planta de producció s'ubica al municipi de Lleida i té una superfície de 875 m2. En aquest projecte es realitza el dimensionament tant de la planta com de les instal·lacions necessàries per al correcte funcionament de l'empresa així com l'avaluació financera del projecte per determinar-ne la rendibilitat.
Matèria: Indústria agroalimentària
Idioma: cat
Àrees temàtiques: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Departament: Enginyeria Química
Estudiant: Armengol Costa, Marta
Curs acadèmic: 2022-2023
Títol en diferents idiomes: Proyecto de una planta de producción de queso de cabra en el municipio de Lleida Project for a goat cheese production plant in the municipality of Lleida
Data de la defensa del treball: 2023-09-13
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: Queso, cabra, producción Cheese, goat, production Formatge, cabra, producció
Confidencialitat: No
Títol en la llengua original: Projecte d'una planta de producció de formatge de cabra al municipi de Lleida
Director del projecte: Reguant Miranda, Jordi
Ensenyament(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)