Fecha de alta en el repositorio: 2024-01-20
Resumen: Projecte d'una planta de producció de formatge de cabra de tipus fresc i semicurat mitjançant llet de cabra Murciano-Granadina. La planta de producció s'ubica al municipi de Lleida i té una superfície de 875 m2. En aquest projecte es realitza el dimensionament tant de la planta com de les instal·lacions necessàries per al correcte funcionament de l'empresa així com l'avaluació financera del projecte per determinar-ne la rendibilitat.
Materia: Indústria agroalimentària
Idioma: cat
Áreas temáticas: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
Departamento: Enginyeria Química
Estudiante: Armengol Costa, Marta
Curso académico: 2022-2023
Título en diferentes idiomas: Proyecto de una planta de producción de queso de cabra en el municipio de Lleida Project for a goat cheese production plant in the municipality of Lleida
Fecha de la defensa del treball: 2023-09-13
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Queso, cabra, producción Cheese, goat, production Formatge, cabra, producció
Confidencialidad: No
Título en la lengua original: Projecte d'una planta de producció de formatge de cabra al municipi de Lleida
Director del proyecto: Reguant Miranda, Jordi
Enseñanza(s): Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)