Data d'alta al repositori: 2024-03-13
Resum: (Poly)phenols are secondary metabolites of plants that reduce the risk of chronic human diseases by protecting cell constituents against oxidative damage acting as antioxidants. The bioavailability of these compounds differs depending in the food matrix they are included in. Because of this, (poly)phenol extracts have been gaining popularity, as their concentration is higher, and the matrix effect is reduced (Poly)phenols són secondary metabolits de plantes que redueix el risc de chronic humans dissenyats per protegir cell constituents against oxidative damage acting as antioxidants. La bioavailability de les composes differents depenent del food matrix que són incloses. Per aquesta, (poly)phenol extracts ha guanyat la popularitat, aix que la seva concentració és higher, i el matrix effect is reduced
Matèria: Biotecnologia
Idioma: en
Àrees temàtiques: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiant: Martínez García, Jorge
Curs acadèmic: 2022-2023
Títol en diferents idiomes: Extracción y caracterización de extractos ricos en (poli)fenoles de frutas Extracció i caracterització d'extractes rics en (poli)fenols de fruites
Data de la defensa del treball: 2023-06-22
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: (poli)fenoles, métodos de extracción, biodisponibilidad (poly)phenols, extraction methods, bioavailability (poli)fenols, mètodes d'extracció, biodisponibilitat
Confidencialitat: No
Títol en la llengua original: Extraction and characterization of (poly)phenol-rich extracts from fruits
Director del projecte: Muguerza Marquínez, Maria Begoña
Ensenyament(s): Biotecnologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)