Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Fonts Alternatives de la proteïna i la seva al·lergenicitat

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:7464
  • Autors:

    Escandell Faus, Àngel Ricard
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2024-01-12
    Resum: Evaluación de la alergenicidad de fuentes proteicas no explotadas con una nueva eina que mide la liberación de un compost enzimático Assessment of the allergy of unexploited protein sources with a new eina that measures the release of an enzymatic compost Avaluació de l'al·lergenicitat de fonts de proteïna no explotades amb una nova eina que mesura l'alliberament d'un compost enzimàtic
    Matèria: Biotecnologia
    Idioma: cat
    Àrees temàtiques: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiant: Escandell Faus, Àngel Ricard
    Curs acadèmic: 2022-2023
    Títol en diferents idiomes: Fuentes Alternativas de proteína y su alergenicidad Alternative Protein Sources and their allergenicity
    Data de la defensa del treball: 2023-06-20
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: B-hexosaminidasa, KU812, Alergenicidad, Immunoglobulina E B-hexosaminidase, KU812, Allergenicity, Immunoglobulin E B-hexosaminidasa, KU812, Al·lergenicitat, Immunoglobulina E
    Confidencialitat: Si
    Títol en la llengua original: Fonts Alternatives de la proteïna i la seva al·lergenicitat
    Director del projecte: Blay Olivé, Maria Teresa
    Ensenyament(s): Biotecnologia
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Bioquímica y biotecnología
    Biochemistry and biotechnology
    Bioquímica i biotecnologia
    Biotecnologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar