Data d'alta al repositori: 2024-10-02
Resum: En aquest treball de Fi de Grau es presenta un projecte de recerca dirigit a una aula d'I5 d'Educació Infantil, d'un centre concertat de la ciutat de Tarragona. La finalitat d'aquest projecte és conèixer quin tipus de desdejuni porten al col·legi els nens i nenes i analitzar la seva qualitat nutricional, mitjançant una entrevista a una nutricionista. Per a obtenir els resultats d'aquest estudi s'ha dividit el total de 440 desdejunis registrats durant el període de recollida de dades en 3 categories: bona qualitat nutricional, millorable qualitat nutricional i insuficient qualitat nutricional. Una vegada obtinguts els resultats s'ha dut a terme una proposta de millora. En este trabajo de Fin de Grado se presenta un proyecto de investigación dirigido a un aula de I5 de Educación Infantil, de un centro concertado de la ciudad de Tarragona. La finalidad de este proyecto es conocer qué tipo de desayuno llevan al colegio los niños y niñas y analizar su calidad nutricional, mediante una entrevista a una nutricionista. Para obtener los resultados de este estudio se ha dividido el total de 440 desayunos registrados durante el periodo de recogida de datos en 3 categorías: buena calidad nutricional, mejorable calidad nutricional e insuficiente calidad nutricional. Una vez obtenidos los resultados se ha llevado a cabo una propuesta de mejora.
Matèria: Educació
Idioma: spa
Àrees temàtiques: Psicologia Psychology Psicología
Departament: Història i Història de l'Art
Estudiant: Cotano Teruel, Irene
Curs acadèmic: 2023-2024
Títol en diferents idiomes: Despertant hàbits saludables: promovent esmorzars nutritius a educació infantil Awakening healthy habits: promoting nutritional breakfasts in early childhood education
Data de la defensa del treball: 2024-09-05
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: hàbit, esmorzar, qualitat nutricional habit, breakfast, nutritional quality hábito, desayuno, calidad nutricional
Confidencialitat: No
Títol en la llengua original: Despertando hábitos saludables: promoviendo desayunos nutritivos en educación infantil
Director del projecte: Castro Da Silva, Fabricia
Ensenyament(s): Educació Infantil
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)