Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable

  • Identification data

    Identifier: TFG:3969
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3969
  • Authors:

    Almeida Costa, Brunna Yasmin
  • Others:

    Creation date in repository: 2021-09-09
    Abstract: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
    Subject: Nutrició
    Language: Català
    Subject areas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
    Department: Bioquímica i Biotecnologia
    Student: Almeida Costa, Brunna Yasmin
    Academic year: 2020-2021
    Title in different languages: Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Work's public defense date: 2021-06-07
    Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Keywords: Restaurante, consulta dietética, comida saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable
    Confidenciality: No
    TFG credits: 9
    Title in original language: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Project director: Martí Cid, Roser
    Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Keywords:

    Ciencias de la salud
    Health sciences
    Ciències de la salut
    Nutrició
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar