Creation date in repository: 2021-09-09
Abstract: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
Subject: Nutrició
Language: Català
Subject areas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Student: Almeida Costa, Brunna Yasmin
Academic year: 2020-2021
Title in different languages: Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Work's public defense date: 2021-06-07
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Restaurante, consulta dietética, comida saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Project director: Martí Cid, Roser
Education area(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)